storformat / utomhusreklam

 

Säkra leveranser

Reklamtryck Stockholm levererar dina produkter med DHL eller med andra fraktföretag. Leveranstid är angiven i orderbekräftelsen.

I leveranstid räknas produktionstid som behövs för att hantera och tillverka beställt material samt frakttid. Leveranstid räknas från påföljande vardag efter bekräftad och godkänd order. Leveranstid vid förskottbetalning räknas från när betalningen är registrerad hos oss.

Vid beställning av flera produkter som har olika produktionstider kommer samtliga produkter att levereras utifrån den produkt som har längst leveranstid. För vissa produkter finns möjlighet att hämta leveransen själv utan fraktkostnad. Prioriterad hantering på kundens begäran och leverans till flera adresser, faktureras varje frakt för sig.
Reklamtryck Stockholm kan vid vissa tillfällen leverera till er från flera olika adresser, men ni som kund betalar endast för frakt som har överenskommits eller som står i orderbekräftelsen.

Vid vissa produkter förbehåller sig Reklamtryck Stockholm rätten att justera leveranstid. Vi ansvarar ej för eventuella ekonomiska förluster på grund av försenad leverans. Kunden betalar frakt för transport av godset till angiven destination. Risken för förlust och skada av godset samt alla övriga kostnader i samband med godset övergår från säljaren till köparen när godset är överlämnat till fraktaren.

Vi strävar efter att våra kunder blir 100 % nöjda. Om levererade produkter inte uppfyller dina förväntningar så kommer vi att göra allt vi kan för att se till att du blir nöjd med oss som leverantör.

 

 

 


reklamprodukter

profilprodukter

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället

Nyhetsbrev

Erbjudanden

» Alla erbjudande