storformat / utomhusreklam

Allt på samma ställe

Reklam & Kontor Stockholm AB  erbjuder våra kunder att enkelt och kostnadseffektivt beställa och köpa in trycksaker, kontorsmaterial, presentreklam, profilprodukter samt andra produkter som mässmaterial, skyltar, banderoller med mera.

Våra butiker:

www.reklamtryckstockholm.se
 
 
Vi har 10 års erfarenhet, toppmoderna maskiner, säkra samarbetspartners, kompetent och erfaren personal som gör att våra produkter håller hög kvalitet och levereras i tid.
Vi tar alltid fram den bästa trycklösningen för dig. Med digitaltryck får du snabbt en snygg produkt med hög tryckkvalitet. Digitaltryck är ett bra alternativ när det gäller tryck i mindre upplagor. Offsettryck är den optimala tryckmetoden för framställning av trycksaker i större upplagor. 
 
www.kontorsvarorstockholm.se

Vi erbjuder våra kunder kontorsvaror och kontorsmaterial till mycket konkurrenskraftiga priser.
I samarbete med välkända producenter som EMO och Stapleskoncernen, erbjuder vi sveriges bredaste sortiment av kontorsmaterial, kontorsvaror, konferens- och städmaterial till små och stora företag, offentlig sektor och organisationer.

Enkelt att köpa
Det behövs ingen extra registrering om du redan är registrerad som kund i en av våra butiker. Handla med samma inloggningsuppgifter i båda butiker.
 
Reklam & Kontor Stockhom (Org. nr. 556725-0757). Bolaget har sitt säte på Mariehamnsgatan 8, 164 71  Kista / och administration på Lövängsgatan 10, Stockholm.

reklamprodukter

profilprodukter

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället

Nyhetsbrev

Erbjudanden

» Alla erbjudande