storformat / utomhusreklam

Köpvillkor
Avtalet mellan kunden och Reklamtryck Stockholm upprättas och är bindande vid beställningen. Bekräftas alltid via e-post, under förutsättning att leveransen är möjlig. Beställaren är alltid betalningsansvarig, även vid beställning åt tredje part.
 
Tryckunderlag
Slutresultat på tryck avgörs till största delen av kvalité och tekniska inställningar på tryckunderlag från kund. Vi ansvarar inte för eventuella fel på kundens digitala underlag.
Vi utför enklare filkontroll och påpekar för kund om vi eventuellt upptäcker tekniskt fel på det digitala underlaget.
Allt tryck och alla våra produkter är speciellt tillverkade för respektive kund och därför är det inte möjligt att returnera en beställd/mottagen produkt. Reklamtryck Stockholm  tillämpar inte ångerrätt/öppet köp på våra varor och produkter av samma anledning.
 
Reklamation
Vi gör vårt bästa för att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete och vår service. I de fall ni inte är nöjda ber vi er att läsa igenom följande punkter och instruktioner:
 
* Reklamationen görs skriftligt inom 7 dagar från den dag då ni har mottagit varorna.
* Transportskador ska reklameras skriftligt till aktuell transportfirma (t.ex. Posten, DHL).
* Reklamationen gäller endast oanvända varor. Har ni använt er av några flyers, affischer o.s.v. så upphör reklamationsrätten.
 
Tolerans
Vid varje produktframställning kan avvikelser i färg och format förekomma. Vid dessa tillfällen kan reklamationsrätten inte tillämpas.
 
Beställaren är ansvarig för innehållet som trycks. Reklamtryck Stockholm förbehåller sig rätten att inte ingå avtal liksom att häva ingångna beställningar utan skyldighet att utge ersättning, om innehållet i det material som kunden överfört för tryck strider mot lag, allmän ordning eller god sed i Sverige, särskilt material som avser pornografi, koppleri eller extrema våldsskildringar, allt enligt Reklamtryck Stockholm egen bedömning.


Leverans
Reklamtryck Stockholm levererar dina produkter med DHL eller med andra fraktföretag. Leveranstid är angiven i orderbekräftelsen. Undantag kan förekomma beroende exempelvis på fel i inkommande filer, korrigeringar och liknande.


I leveranstid räknas produktionstid som behövs för att hantera och tillverka beställt material och frakttid. Produktionstid räknas från det att korrekta digitala original har inkommit till oss. Frakttid är den tid som ett fraktbolag tar i anspråk för att leverera från adress A till B. Leveranstid räknas från påföljande vardag efter bekräftad och godkänd order. Leveranstid vid förskottsbetalning räknas från det datum när betalningen är registrerad hos oss.
 
Vid beställning av flera produkter som har olika produktionstider kommer samtliga produkter att levereras utifrån den produkt som har längst leveranstid. För vissa produkter finns möjlighet att hämta leveransen själv utan fraktkostnad. Vid prioriterad hantering på kundens begäran faktureras varje frakt för sig.
 
Reklamtryck Stockholm  kan vid vissa tillfällen leverera till er från flera olika adresser, men ni som kund betalar endast för frakt som har överenskommits eller som står i order.
 
Vid vissa produkter förbehåller sig Reklamtryck Stockholm rätten att justera leveranstid. Vi ansvarar ej för eventuella ekonomiska förluster på grund av försenad leverans. Kunden betalar frakt för transport av godset till angiven destination. Risken för förlust och skada av godset samt alla övriga kostnader i samband med godset övergår från säljaren till köparen när godset är överlämnat till fraktaren.
 
Betalning
 
Fakturabetalning

Offentlig sektor, kommuner, skolor, BRF föreningar och organisationer: 30 dagar netto
Företag: 10 dagar netto

Förskottsbetalning
Enskilda näringsidkare, ideella föreningar/organisationer, privatpersoner: 
Förskottsbetalning görs enklast vid beställningen med bank- eller kortbetalning.
 
Ny kund genomgår sedvanlig kreditprövning. Vi förbehåller oss rätten att kräva betalning i förskott. Förskottsbetalning gäller vid större belopp både som privat- och företagskund.
 
Vi strävar efter att våra kunder ska bli 100 % nöjda. Om levererade produkter inte uppfyller dina förväntningar, så kommer vi att göra allt vi kan för att se till att du blir nöjd med oss som leverantör.


reklamprodukter

profilprodukter

Nyheter

» Inga nya produkter för tillfället

Nyhetsbrev

Erbjudanden

» Alla erbjudande